Showbiz

#bon jovi #incasari #concerte #stat

Bon Jovi - campionul incasarilor din concerte pe 2010

Grupul Bon Jovi , cunoscut pentru hituri ca "Livin’ On A Prayer", "You Give Love a Bad Name " sau "Always", se afla pe primul loc in clasamentul artistilor cu cele mai mari incasari din concerte in 2010.

Potrivit showbizspy.com,  turneul de promovare a noului album "The Circle", inceput pe 11 februarie in America de Nord a adus in contul celor de la Bon Jovi 260 de milioane de dolari. Turneul va continua si in 2011,  Bon Jovi urmand sa ajunga si la Bucuresti, pe data de 10 iulie.

Si trupa AC/DC a avut incasari mari in 2010, australienii castigand de pe urma concertelor aproximativ 230 de milioane  de dolari.

Irlandezii de la U2,  care ar putea concerta in toamna lui 2011 la Bucuresti, ocupa locul al treilea in cadrul acestui clasament, cu incasari de 208 milioane de dolari.

Lady Gaga se afla pe cea de-a patra pozitie, artista americana sustinand in acest an 138 de concerte, care au generat castiguri de 160 de milioane de dolari.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea