Showbiz

#changeling #oscar #brad pitt #angelina jolie #dezvaluiri #bodyguard

Bodyguardul Angelinei Jolie face dezvaluiri socante

Angelina Jolie nu se poate bucura de proaspata nominalizare la Oscar pentru rolul din Changeling , deoarece fostul sau bodyguard este hotarat sa dezvaluie presei detalii incendiare despre actrita si despre relatia acesteia cu Brad Pitt , scrie femalefirst.co.uk.

Jolie cauta acum avocati pentru a-l impiedica pe bodyguardul Mickey Brett sa povesteasca presei detalii despre inceputul relatiei dintre ea si actualul partener, Brad Pitt. “Brett stie totul despre Angelina. Daca va scrie o carte, va fi una dintre cele mai explozive carti scrise vreodata”, a spus o sursa pentru revista americana In Touch.

Brett a fost concediat de Brad Pitt in 2008, dupa ce a fost ani buni seful echipei de securitate din preajma celebrului cuplu. Bodyguardul se pare ca nu a semnat niciodata un contract de confidentialitate cu Jolie, asa ca, din punct de vedere legal, nu ar avea nicio problema in a dezvalui presei secretele Angelinei.

“Va povesti si despre relatia dintre Angelina si Brad, care a inceput pe cand acesta era casatorit cu Jennifer Aniston”, a mai adaugat aceeasi sursa.

Brad Pitt a incercat sa nege afirmatiile facute chiar de Angelina Jolie intr-un interviu recent, care a marturisit ca relatia dintre ei a inceput pe platourile de filmare de la Mr.& Mrs. Smith, cand actorul era inca sotul lui Aniston. Pitt a sustinut ca relatia cu Angelina ar fi inceput de fapt dupa divortul de Jennifer.

Urmareste trailerul filmului Changeling care i-a adus Angelinei Jolie o nominlizare la Oscar pentru “cea mai buna actrita in rol principal”.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea