Showbiz

#alte-gtenuri #blues #rock #cronica #bob dylan #bucuresti

Bob Dylan - umbra cantaretului de altadata pe scena de la Bucuresti (VIDEO)

In general la un concert lumea simte, canta, se misca, danseaza (daca e cazul), in fine e un prilej de bucurie. Din pacate, ceea ce am simtit dupa incheierea concertului lui mea se afla altcineva, un batranel care face cover-uri (nereusite, de altfel) dupa enigma pentru mine cum o voce atat de ragusita si de lipsita de muzicalitate este exploatata in continuare in zeci si zeci de concerte.

De multe ori si oase pe LEGENDA ”, “Don’t think twice it’s alright”, “Knocking on heaven’s door”, "Subterranean Homesick Blues". Mi-au lipsit enorm “I Want You”, “ Hurricane ” si “Lay Lady Lay”. Banuiesc ca si altora, caci altfel nu-mi explic de ce lumea il privea pe Dylan in tacere si aplauda fie intre piese, fie doar cand strecura cate-o piesa mai cunoscuta in playlist (“All along the Watchtower”, “ Just like a woman ”).

Cand ai 40 de ani de muzica in spate, ai Grammy-uri la activ, esti strigatul generatiei anilor ’60, esti o figura importanta a culturii americane si te mai mai cheama si pe scena la al 2-lea bis, dupa ce lumea urla, fluiera, aplauda si tropaie din picioare de dragul tau, mi se pare o lipsa de respect . Si credeti-ma ca 7000 de insi nu e deloc o cantitate neglijabila.

Setlist concert Bob Dylan la Bucuresti:

1. Rainy Day Women # 12 & 35
2. It Ain't Me, Babe
3. I'll Be Your Baby Tonight
4. Stuck Inside Of Mobile With The Memphis Blues Again
5. Jolene
6.
7. Cold Irons Bound
8. Desolation Row
9. The Levee's Gonna Break
10. I Don't Believe You (She Acts Like We Never Have Met)
11. Highway 61 Revisited
12. Can't Wait
13. Thunder On The Mountain
14. Ballad Of A Thin Man

Bis

15.
16. All Along The Watchtower

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea