Showbiz

#romania #concert #bob dylan #alte-genuri

Bob Dylan concerteaza la Bucuresti (VIDEO)

Bob Dylan , faimosul folkist al anilor ’60-’70, va sustine un concert pe 2 iunie la Bucuresti, potrivit site-ului oficial al artistului. Date privind locatia exacta si bilete urmeaza sa fie anuntate in curand. 

Turneul pe care Bob Dylan il va intreprinde in acest an va incepe pe 11 martie la Osaka (Japonia). Pe 3 iunie, imediat dupa concertul de la Bucuresti, Dylan va poposi la Sofia , la vecinii nostrii bulgari.

Bob Dylan, pe numele sau adevarat Robert Allen Zimmerman s-a nascut pe  pe 24 mai 1941, in Duluth, Minesotta (SUA). Dylan a devenit una dintre figurile emblematice ale muzicii datorita cantecelor sale protestatare (" Blowin' in the Wind ", "The Times They Are a-Changin'"). 
 
"Knockin' On Heaven's Door", cantecul compus de Bob Dylan in 1973 pentru coloana sonora a filmului Patt Garret & Billy The Kid, a fost preluat de foarte multi artisti. Cele mai cunoscute coveruri dupa "Knockin' On Heaven's Door" ramane cele intepretate de Guns N' Roses si Eric Clapton.

Dylan este faimos si pentru faptul a ca a refuzat sa apara in cadrul celebrului festival de la Woodstock (1969).
 
"Subterranean Homesick Blues" 
 
 
"Don't Think Twice It's All Right" 
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea