Showbiz

#accident #blestem #007 #craig #daniel #bond #james

Blesteme pe platourile de filmare ale noului agent 007

Actorul Daniel Craig s-a taiat la mana in timpul filmarilor la pelicula Quantum of Solace , in timp ce filma pentru o scena de actiune la studiourile de productie Pinewood , Londra, informeaza The Sun.

Dupa o o serie lunga de accidente pe platourile de filmare, aproape la fel de lunga ca si seria 007, unii oameni au inceput sa creada ca cea de-a 22 parte este blestemata.

Saptamana trecuta, un incendiu a izbucnit la platourile din studioul de productie Pinewood.

In luna mai, unul dintre tehnicienii echipei de productie a fost injunghiat de o femeie pe care a cunoscut-o intr-un bar.

La inceputul lunii aprilie, primarul unui orasel din Chile, Baquedano, a vrut sa-l calce cu masina pe actorul Daniel Craig in semn de protest fata de faptul ca localitatea a fost aleasa ca platou de filmare .

La sfarsitul lui aprilie, masina celebrului agent 007, un Aston Martin in valoare de 134.000 de lire sterline, a plonjat intr-un lac din nordul Italiei. Masina a fost distrusa, dar soferul, Fraser Dunn, a scapat teafar.

Sase zile mai tarziu, doi cascadori s-au ranit in timpul filmarilor. Accidentul s-a produs in timp ce masina utilizata de cei doi cascadori a lovit camionul de turnare si apoi un zid. Unul dintre cei doi barbati, un cetatean grec, a fost ranit grav la cap, intrand in coma, si a fost transportat in sectia de reanimare a spitalului Borgo Trento din Verona, nordul Italiei.

In luna martie, Daniel Craig s-a ranit la coaste in timp ce filma in Panama si a avut nevoie de ingrijiri medicale.

Cea de-a 22 parte a seriei James Bond, Quantum of Solace, va avea premiera pe 31 octombrie, in Marea Britanie.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Trailer Casino Royale

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea