Showbiz

#leonardo dicaprio #gossip girl #actor #actrita #blake lively

Blake Lively vrea sa devina nevasta lui DiCaprio

Actrita din "Gossip Girl", Blake Lively , este nerebdatoare sa devina nevasta lui Leonardo DiCaprio. Actrita se intalneste cu actorul din "Titanic" din luna mai insa deja are planuri mari cu acesta si vrea sa-l faca Leo sa o ia de nevasta.

"Vrea ca Leo sa fie sotul ei. Blake spune ca Leo vrea ceva serios. Isi fac planuri impreuna si sunt un cuplu serios", a povestit o sursa apropiata cuplului, potrivit showbizspy.com.

Aceeasi sursa a mai povestit ca Blake este indragostita lulea de Leonardo DiCaprio si ca s-a mutat la doua blocuri distanta de el.

Leonardo DiCaprio, in varsta de 36 de ani si Blake Lively, in varsta 23 ani, s-au cunoscut la auditiile sustinute de regizorul Baz Luhrmann pentru pentru remake-ul 3D “ The Great Gatsby ”. Chiar daca a pierdut auditia in favoarea britanicei Carey Mulligan, Blake Lively i-a atras atentia lui DiCaprio.

In ultimele cateva saptamani, Leonardo si Blake si-au petrecut foarte mult timp impreuna, fiind fotografiati de paparazzi la Cannes, la Monte Carlo si la Portofino.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea