Showbiz

#the blair witch project #film #cinema #hollywood #horror

Blair Witch se intoarce

Blair Witch revine pe marile ecrane pentru o noua aventura plina de adrenalina , anunta Empire .

Avand in vedere ca revine in atentia publicului.

Asa ca, desi au trecut 10 ani de la lansarea primului episod din Proiectul Blair Witch, producatorii se tot gandesc la o continuare.

"Nu as fi sincer, daca as spune ca nu am fost gelos pe succesul inregistrat de si Michael Williams, trei prieteni care, pe 21 octombrie 1994, s-au dus in padurea Black Hills (Maryland) pentru a realiza un documentar despre o legenda locala: The Blair Witch.

Din acel moment nu s-a mai auzit nimic de ei. Un an mai tarziu a fost gasit un material filmat, caruia i s-a dat numele de „Proiectul Blair Witch”. Acesta prezinta, de fapt, intamplarile ingrozitoare prin care au trecut cineastii in padurea Black Hills timp de cinci zile si motivatia care a dus la disparitia grupului.

Revenind la Blair Witch 3, Sanchez a spus doar atat: "Suntem in faza in care vom merge cu proiectul la Lionsgate , companie care detine drepturile. Ori vor da unda verde , ori il vor desfiinta".

Urmareste trailer-ul filmului Paranormal Activity:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea