Showbiz

#bitza #album #videoclip #single #sufletul orasului #muzica #25 decembrie 2008 #craciun #hip hop

Bitza lanseaza "Sufletul orasului" de Craciun

„ Sufletul orasului ” este cel mai recent videoclip lansat de Bitza . Acesta si-a promovat piesa prin intermediul spatiului online. „Sufletul orasului” este primul single de pe cel de-al 4-lea album de studio al artistului si in acelasi timp si piesa ce da numele LP-ului.

Desi initial, Bitza se decisese asupra piesei „Din bara in bara” pentru a promova noul sau material discografic, tot el s-a si razgandit si s-a oprit asupra melodiei „Sufletul orasului”. Clipul pentru aceasta piesa a fost realizat in colaborare cu Raku si FaiboX.

Albumul „Sufletul orasului” este compus din 17 melodii si urmeaza sa fie lansat de Craciun. Piesele incluse pe acest LP vor fi disponibile pe site-ul bitza.ro incepand cu 25 decembrie 2008 .

Pentru realizarea albumului, Bitza a apelat la artisti de renume precum Loredana, Adrian Despot, Grasu XXL, Raku, Aforic, Carbon, Guess Who , Faibo X, Junky sau Cedry2k.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea