Showbiz

#cerbul de aur 2008 #concurs #participare #biondo #festival #pop

Biondo ramane in competitia pentru Cerbul de Aur


Trupa suedeza Biondo a confirmat ieri faptul ca ramane in concursul din cadrul Festivalului cerbul de aur 2008 de la Brasov, anunta TVR. Biondo a infirmat astfel toate informatiile potrivit carora s-ar retrage din aceasta competitie.

Festivalul Cerbul de Aur 2008 are loc in perioada 3-8 septembrie, la Brasov. Prima seara va debuta cu spectacolul extraordinar sustinut de unii dintre cei mai mari artisti romani - Iris, Directia 5, Aura Urziceanu, Angela Similea, Doru Tufis, Paula Seling, Gabriel Cotabita, Nicola, Laurentiu Cazan , Monica Anghel, Luminita Anghel, Mircea Baniciu, Marcel Pavel, Nico - care vor interpreta piese pe care le-am ascultat de-a lungul timpului pe scena de la Brasov.

Seara de miercuri, 3 septembrie, va continua cu semifinala I, in care vor concura zece artisti. Recitalul care incheie prima seara va fi sustinut de grupul spaniol los vivancos.

Seara de joi, 4 septembrie, se va deschide cu a doua semifinala, in care se intalnesc, de asemenea, zece concurenti. Seara va continua cu recitalul sustinut de interpreta spaniola Natalia Rodriguez si se va incheia cu recitalul lui Stefan Banica.

Vineri, 5 septembrie, dupa semifinala a treia, in care concureaza zece artisti, urmeaza recitalul sustinut de Horia Brenciu & Orchestra, iar Ruslana va incheia seara cu recitalul sau.

Recital Simply Red la Brasov

Sambata, 6 septembrie, seara va incepe cu un recital sustinut de Iris, va continua cu finala concursului, in care se vor intalni noua concurenti, si apoi cu Gala laureatilor. Recitalul serii de gala va fi sustinut de trupa britanica Simply Red.

Duminica, 7 septembrie, pe scena Cerbului de Aur vor urca numerosi artisti de valoare ai muzicii folclorice care vor oferi un spectacol de exceptie. Seara va cuprinde si un moment sustinut de ansamblul „Joc" din Republica Moldova .

Ultima seara a Cerbului de Aur 2008, cea de luni, 8 septembrie, va cuprinde, in prima parte, un spectacol-cadou pentru cei nascuti de Sfanta Maria, sustinut, de asemenea, de numerosi artisti de valoare ai muzicii folclorice, si va continua cu un concert lautaresc, in cadrul caruia vor urca pe scena si Damian Draghici & Brothers.


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea