Showbiz

#tokio hotel #rock #pop #emo #muzica

Bill si Tom Kaulitz (Tokio Hotel): "Am fumat marijuana si am luat pastile din plictiseala"

Bill si Tom Kaulitz de la Tokio Hotel au vorbit despre droguri intr-un interviu recent acordat revistei Gala.

Excentricii gemeni au abordat astfel, pe langa subiecte precum noul album „ Humanoid ”, faima, fani, look etc si o problema destul de delicata, cea a drogurilor.

„Am experimentat si am inceput sa luam [droguri] la o varsta frageda. Deja la 13 ani ieseam cu prieteni mai mari. Au fost dati in care am baut foarte mult, am fumat marijuana si am luat pastile din plictiseala”, a declarat Tom. „Asta e istorie acum. E nevoie de multa disciplina pentru a da 100% din tine pe scena si a nu claca sub presiunea stresului”, a adaugat Bill.

„Petrecem rar, dar cand o facem e destul de salbatic !”, a mai spus Tom.

De altfel, in acelasi interviu, Bill Kaulitz a tinut sa sublinieze faptul ca nu este gay, cum se zvoneste, precizand ca daca ar fi, n-ar avea niciun motiv sa nu recunoasca. „M-am lovit de acest subiect inca din timpul scolii. Machiajul, frizura complexa pentru un baiat... multi au tras concluzii. Dar hei, nu sunt gay si chiar daca as fi nu as avea o problema in a recunoaste acest lucru”.

In ceea ce priveste viata privata si capitolul dragoste, Bill a spus ca: „Nu, pentru ca vreau sa iubesc. Nu s-a intamplat inca”, in timp ce Tom a declarat ca: „Eu nu vreau sa fiu constant, vreau sa ma distrez cat mai mult posibil. Sunt multe fete, dar inca nu am fost indragostit niciodata”.

Tokio Hotel - Automatic

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea