Showbiz

#rock #metallica

Biletele suplimentare la Metallica s-au vandut in 15 minute

Cele 1500 de tichete suplimentare la concertul Metallica de la Bucuresti s-au epuizat in mai putin de 15 minute. Ele au fost puse in vanzare miercuri la ora 00.00 pe site-ul MyTicket.ro si precum si in cursul diminetii in magazinele Diverta.

Dupa ce concertul Metallica a fost anuntat oficial sold-out, biletele pentru acest eveniment au inceput sa se vanda la preturi exorbitante pe " piata neagra ", numerosi fani plangandu-se de situatia ivita.

Organizatorii evenimentului impotriva vanzarii de bilete pe piata neagra

Pentru a contracara aceasta problema, Emag!c Entertainment si managementul Metallica au decis rearanjarea pozitiei scenei, astfel incat sa fie posibila suplimentarea numarului de bilete cu 1500.

Acum putem spune ca, oficial, nu mai sunt bilete pentru concertul Metallica ce se va tine pe Stadionul Cotroceni din Bucuresti, in data de 23 iulie.

Metallica este una dintre cele mai apreciate formatii rock din istorie. Trupa a a luat fiinta in 1981. De-a lungul carierei, Metallica a scos 8 albume de studio, 2 albume live, 2 EP-uri, 9 videoclipuri, a vandut peste 100 de milioane de discuri in toata lumea si a fost onorata cu 7 premii Grammy.

Formatia a cunoscut schimbari de-a lungul timpului. Pe 27 septembrie 1986, basistul trupei, Cliff Burton intr-un accident rutier. Pierderea lui a socat atat fanii Metallica cat si fanii heavy-metal-ului din intreaga lume. Basistul a fost inlocuit cu Jason Newstead. Lars Ulrich, Kirk Hammett si James Hetfield , membrii ramasi, l-au ales pe Jason pentru ca era prieten cu regretatul basist Cliff Burton.

Cu melodii ce au intrat in istoria muzicii, precum " Enter Sandman ", " Master of Puppets " sau "Nothing Else Matters", formatia Metallica si-a castigat zeci de milioane de fani in anii `80-`90 si un loc de cinste in rock-ul mondial.

Metallica lanseaza anul acesta al 9-lea album de studiu

In prezent, trupa lucreaza la cel de-al noualea material de studio, ce urmeaza a fi lansat anul acesta. Tot in 2008, Metallica va reveni la Bucuresti dupa aproape un deceniu de la primul concert sustinut in Romania.

Alaturi de concertul Metallica, agenda evenimentelor Emag!c Entertainment din acest an mai cuprinde show-urile Lenny Kravitz (26 iulie) si Iron Maiden (4 august), pe Stadionul Cotroceni, precum si B`ESTFEST pe 4, 5, 6 si 11 iulie (B`ESTFEST AFTERSHOCK).

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea