Showbiz

#alte-genuri #jose carreras #concert #bilete #bucuresti #sold-out #muzica #luciano pavarotti #placingo domingo

Biletele la Jose Carreras - epuizate

Biletele la concertul lui Jose Carreras au fost epuizate. Renumitul tenor va sustine un recital pe 4 octombrie la Sala Palatului din Capitala. Evenimentul este organizat de Emag!c Entertainment.

Alaturi de Carreras, vor urca pe scena Salii Palatului, baitonul Angel Odena si soprana Alexandra Coman ( foto ). Cei 3 artisti vor fi acompaniati de Orchestra Filarmonicii „George Enescu” condusa de maestrul dirijor David Gimenez.

Trioul regal simfonic de la Bucuresti va fi intampinat cum se cuvine, cu aranjamente florale, atat in sala de spectacol, cat si in backstage.

Incaperile din culise vor fi aranjate intr-un stil sobru si elegant, in culori asortate. Din acestea nu vor lipsi oglinziile vieneze si pianina – cerinte obligatorii ale maestrului Jose Carreras.

Pe durata sederii in Romania, artistul  va avea la dispozite o limuzina Mercedes si va fi cazat la un hotel de lux din centrul Bucurestiului .

"Cei 3 tenori" 

Jose Carreras, de origine spaniola, este unul dintre cei mai renumiti cantareti de opera ai generatiei sale, fiind absolut magnific in operele scrise de Puccini si Verdi. De-a lungul carieriei sale, Jose a avut peste 60 de roluri interpretate pe diferite scene muzicale ale operei, dar si numeroase prezente in studiourile de inregistrare.

Carreras a atins apogeul succesului si recunoastere internationala ca fiind unul dintre „Cei 3 tenori” alaturi de Luciano Pavarotti si placingo domingo. Impreuna cu cei 2 artisti, Carreras a sustinut o serie de concerte foarte populare incepand cu 1990 si terminand cu 2003.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea