Showbiz

#madonna #bilete #false #avertisment #concert

Bilete falsificate la concertul Madonnei

Organizatorii concertului pe care Madonna il va sustine saptamana viitoare in parcul Izvor din Bucuresti, atentioneaza publicul despre cazurile de falsificare a biletelor si le aminteste ca au la dispozitie un serviciu de verificare a valabilitatii.

Pe site-ul Emagic intalnim urmatorul mesaj: “Ca urmare a depistarii unor cazuri de falsificare a biletelor pentru concertul Madonna, cei care doresc pot apela serviciul de verificare a valabilitatii biletelor cumparate, pus la dispozitie de compania de ticketing oficiala. Madonna se va afla vara aceasta pentru prima data la Bucuresti, unde va concerta pe data de 26 august, in Parcul Izvor din Capitala, in cadrul unui eveniment Vodafone Best Music, promovat de Live Nation si organizat de Emagic.

Cei care nu si-au achizitionat bilete din reteaua de magazine Diverta si de pe site-ul myticket.ro sunt sfatuiti sa contacteze serviciul de asistenta tehnica, la numarul de telefon 0720.245.383, pentru a se asigura de autenticitatea lor

Serviciul este adresat doar celor care nu au cumparat biletele din punctele oficiale de vanzare (Diverta si myticket). Acest serviciu este disponibil zilnic, intre orele 10:00-18:00, pana vineri, 21 august, inclusiv.

Valabilitatea biletelor poate fi verificata si online la adresa myticket.ro/madonna, link activ incepand cu 18 august.

Madonna - Express Yourself

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea