Showbiz

#alte-genuri #jazz #bilete #concert #al di meola

Bilete de vanzare la concertul lui Al Di Meola

Biletele pentru concertul Al Di Meola de la Bucuresti sunt disponibile din aceasta saptamana atat in reteaua magazinelor Diverta, cat si online, pe www.myticket.ro la diferite categorii de preturi: 80, 100, 140, 190 si 250 lei.

Al Di Meola, unul dintre cei mai virtuosi chitaristi de jazz ai tuturor timpurilor va sosi la Bucuresti intr-o formula noua , alaturi de grupul new world sinfonia, intr-un concert extraordinar pe 25 mai, la Sala Palatului.

Artistul promite publicului roman un seducator regal de latino-fusion-jazz intr-o interpretare a pieselor care l-au consacrat drept unul dintre cei mai de seama reprezentanti ai jazz-ului contemporan.

Cu o cariera impresionanta de aproape un sfert de secol, Al Di Meola nu este cunoscut doar pentru stilul fusion-jazz experimental, ci si pentru colaborarile de exceptie pe care le-a avut cu cele mai reprezentative figuri ale muzicii contemporane printre care se numara Chick Corea, Luciano Pavarotti , Paco de Lucia , Phil Collins , Santana, John McLaughlin, Jimmy Page, Stevie Wonder sau Jean Luc Ponty.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea