Showbiz

#electro #bilete #concert #kraftwerk #bucuresti

Bilete de vanzare la concertul Kraftwerk de la Bucuresti

Incepand de maine, 19 martie se pot gasi bilete la concertul Kraftwerk si in retea magazinelor Diverta. Pentru acest eveniment sunt disponibile  5 categorii de bilete: 100, 150, 220, 300 si 500 lei. De asemenea, ele pot fi comandate si online pe Myticket.ro.

Dupa cum anuntam in urma cu cateva zile, trupa germana Kraftwerk va concerta la Bucuresti pe 12 iunie 2009 , la Sala Palatului. 

Una dintre cele mai spectaculoase prezente live de pe scena internationala,Kraftwerk promite publicului roman un show mai mult decat fascinant, debordand de elemente vizuale si sonore captivante, o experienta multimedia unica, specifica doar „parintilor muzicii electronice”. Sound-ul revolutionar cu care s-a impus in muzica la inceputul anilor ’70 a transformat rapid Kraftwerk intr-unul dintre cele mai influente nume din zona muzicii electronice, trupa devenind un veritabil model pentru tinerii artisti. 

De-a lungul unei cariere impresionante de aproape 40 de ani, legenda muzicii electronice a ramas mereu in atentia publicului, dar si a colegilor de breasla: anul acesta Kraftwerk este „special guest” din cadrul concertelor sustinute de Radiohead in America de Sud . Dupa finalizarea turneului din America de Sud, Kraftwerk va ajunge si la Bucuresti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea