Showbiz

#beyonce #pauza muzicala #cantareata

Beyonce vrea sa ia o pauza muzicala

Beyonce da semne de oboseala, asa ca s-a gandit ca nu i-ar strica sa stea pret de sase luni departe de lumea muzicii, informeaza digitalspy.co.uk.

Cantareata isi incheie turneul "I Am…" in luna februarie si apoi vrea sa se odihneasca un timp si sa se bucure de viata. "In mod clar este timpul pentru o pauza, sa-mi reincarc bateriile. Mi-ar placea sa-mi iau o pauza de sase luni si sa nu mai intru in studio. Am nevoie doar sa-mi traiesc viata, sa-mi gasesc din nou inspiratia", a declarat cantareata.

In ceea ce priveste noul album pe care l-a promis fanilor pentru 2010, Beyonce (28 de ani) spune ca s-a gandit deja la linia melodica si are cateva idei. Daca artista chiar va lua pauza de sase luni pe care si-o doreste, exista sanse ca lansarea noului disc sa fie decalata.

Beyonce este cantareata cu cele mai multe nominalizari la editia din 2010 a premiilor Grammy. Artista a fost nominalizata la nu mai putin de 10 categorii printre care: Record of The Year, Album of The Year, Song of The Year.

Beyonce - Halo

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea