Showbiz

#prietenie #feminista #beyonce

Beyonce: "Sunt o feminista"

Beyonce se considera o feminista si crede ca asta a ajutat-o mult in relatiile cu barbatii, scrie showbizspy.com.

Autoarea hit-ului "Halo", care este casatorita cu starul hip-hop Jay-Z, sustine ca intotdeauna a avut relatii foarte bune de prietenie cu femeile, iar asta a ajutat-o sa nu se indragosteasca de cine nu trebuie.

“Cred ca intr-un fel sunt o feminista”, a spus Beyonce pentru revista britanica You. “Nu e ceva ce am decis in mod constient; poate m-am format asa pentru ca am facut parte dintr-o trupa de fete si asta mi-a fost de folos. M-a tinut departe de probleme si de relatiile periculoase”, este de parere Beyonce.

“Prieteniile cu fetele sunt foarte importante pentru mine si nu as face niciodata ceva care ar putea strica aceste legaturi . Nu as putea niciodata sa-mi tradez o prietena. Imi place ca sunt femeie si imi place sa am multe prietene. Cred ca avem de invatat multe unele de altele. Prieteniile cu alte femei sunt foarte, foarte importante”, a mai spus Beyonce.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea