Showbiz

#pop #rock #alte-genuri #barack obama #bal #beyonce #sting #stevie wonder #mary j #blige #mariah carey #presedinte #muzica #hip hop

Beyonce si Mariah Carey, vedetele primului bal al lui Obama


Artisti de marca precum Mariah Carey, Mary J. Blige sau Beyonce au participat, ieri, 20 ianuarie 2009 , la primul Bal Inaugural in public al lui Barack Obama, ca presedinte.

Ceremonia a fos deschisa de will.i.am si a urmat cu o lista lunga alcatuita din nume celebre din lumea muzicii pop, rock, country, R&B si hip-hop.

Stevie Wonder a incalzit spiritele cu un mega-show, in timp ce Mariah Carey i-a dedicat al ei „Hero” lui Barack Obama si sotiei sale, Michelle, inainte ca acestia sa danseze primul lor dans ca Prim Cuplu al Americii.

Dupa ce a fost prezentat de actorul Danzel Washington, Obama a tinut un mic discurs pe care l-a inceput cu: „Uitati-va cat de bine arata sotia mea in seara asta”, ca mai apoi sa o invite pe aceasta la dans, pe acordurile lui Beyonce. Emotionata de gestul presedintelui, vedeta pop s-a abtinut cu greu sa-si tina lacrimile in timp ce interpreta pentru cei doi soti piesa „At Last”.

Co-gazdele evenimentului au fost Jamie Foxx, Queen Latifah , Vanessa Williams si Leonardo di Caprio. Sotul lui Mariah Carey, Nick Cannon, a avut onoarea de a participa si el la festivitate, fiind Dj-ul petrecerii. Prezentat de sotia sa, acesta a completat: „Am sa fac ceva zgomot pentru eroul meu, Mariah Carey”.

Printre celelalte staruri prezente la eveniment s-au mai numarat si rapper-ul Jay-Z, Shakira si Alicia Keys, care a interpertat ultimul ei hit, „No One”.

Punctul culminant serii a fost insa la final, cand Wonder si Sting au cantat impreuna piesa „Brand New Day”.

Beyonce canta pentru presedintele Obama, "At Last" 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea