Showbiz

#beyonce #hugh jackman #baz luhrmann #musical #oscar

Beyonce si Hugh Jackman - intr-un musical marca Baz Luhrmann?

Regizorul Baz Luhrmann are un vis: sa faca un musical cu Beyonce Knowles si Hugh Jackman. Luhrmann a fost pur si simplu cucerit de numarul de musical prezentat de Beyonce si Jackman in cadrul galei premiilor Oscar din acest an, iar acum isi doreste sa regizeze un film in care sa-i aiba pe cei doi protagonisti, scrie FemaleFirst.

Cantareata si actorul australian au interpretat la gala Oscar melodii celebre precum Lady Marmalade, All That Jazz si Somewhere Over The Rainbow sub indrumarea regizorala a lui Baz Luhrmann insusi.

Beyonce a reusit sa imbine cu succes cariera de cantareata cu cea de actrita in Dreamgirls si, mai nou, in filmul biografic Cadillac Records, unde o interpreteaza pe Etta James . Luhrmann sustine ca Beyonce este sortita sa calce pe urmele marilor actrite de la Hollywood si ar face orice ca aceasta sa joace intr-un musical regizat de el.

“Ma rog pentru asta. Deja am o gramada de idei. Va avea o cariera frumoasa in film, mai ales ca a trecut mult timp de cand am avut parte de un asemenea talent. E ca si cum Barbra Streisand si Diana Ross ar fi in acelasi timp pe ecran”, a spus regizorul.

Hugh Jackman a declarat ca nu ar sta pe ganduri daca un astfel de proiect se va concretiza deoarece a fost impresionat de talentul lui Beyonce careia ii prevede chiar un premiu Oscar: “Vreau sa fac un musical cu ea. Nu am nicio indoiala ca va castiga un Oscar intr-o zi. Este foarte ambitioasa si ii place sa joace in filme”, a afirmat vedeta din X-Men.

Urmareste trailerul filmului Cadillac Records cu Beyonce in rolul legendarei Etta James.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea