Showbiz

#sirena #beyonce #marturisiri #year of 4

Beyonce: "Ma simt ca o sirena"

Beyonce Knowles se simte ca o sirena atunci cand este inconjurata de apa.

Cantareata in varsta de 29 de ani spune ca ii place sa-si petreaca timpul liber balacindu-se in ocean, deoarece acest lucru o transforma intr-o alta persoana si ii ofera o alta perspectiva asupra vietii, scrie showbizspy.com.

“Sunt mereu foarte fericita atunci cand sunt inconjurata de apa, ma simt ca o sirena si chiar cred uneori ca am fost sirena intr-o viata anterioara . Oceanul ma face sa ma simt mica si imi arata o cu totul alta perspectiva asupra vietii. Imi aduce aminte cat de mica sunt eu pe Pamant si ma face sa ma simt umila", a marturisit Beyonce.

Cantareata, casatorita cu rapperul Jay-Z , a luat o pauza in cariera sa in 2010, la insistentele mamei sale, Tina, si spune acest acest lucru a ajutat-o sa-si incarce bateriile.

Zilele trecute, Beyonce a dat sperante celor care inca mai cred in revenirea trupei Destiny’s Child, formatia care a ajutat-o pe artista sa devina celebra in intreaga lume. “Destiny’ s Child nu este o istorie ingropata”, a declarat lui Jay-Z. “Inca suntem surori. Realizezi ca in fiecare an facem ceva impreuna. Asa ca intotdeauna va exista posibilitatea ca Destiny’s Child sa revina pe scena, intr-o zi”, a adaugat vedeta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea