Showbiz

#alte-genuri #beyonce #lansare #dvd #cd #concert #live

Beyonce lanseaza un DVD live

Beyonce a anuntat ca va lansa un DVD live care va fi insotit de un CD. Materialul se intituleaza “I Am... Yours: An Intimate Performance At Wynn Las Vegas” si a fost inregistrat pe 2 august 2009 cu ocazia unuia dintre cele patru concerte sold-out sustinute in Nevada (SUA), informeaza digitalspy.co.uk.
 
Fanii lui Beyonce vor gasi pe acest DVD o biografie a cantaretei, scene filmate in culise, 30 de cantece live de pe toate cele trei albume solo ale lui Beyonce, precum si cateva piese din perioada cand aceasta activa alaturi de trupa Destiny’s Child. DVD-ul va fi comercializat alaturi de un CD ce va contine inregistrarea audio a concertului.
 
“I Am... Yours: An Intimate Performance At Wynn Las Vegas” urmeaza sa fie lansat in SUA pe data de 23 noiembrie. In Marea Britanie el va putea fi achizitionat incepand cu 7 decembrie.
 
Beyonce a triumfat saptamana trecuta in cadrul MTV Europe Music Awards 2009. Cantareata a plecat acasa cu 3 premii: Best Song, Best Female si Best Video.
 
Urmareste mai jos o inregistrare video cu Beyonce pe scena MTV Europe Music Awards 2009:
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea