Showbiz

#r&b #alte-genuri #pop #muzica #beyonce

Beyonce lanseaza pe 5 noiembrie "Video Phone"

Joi, 5 noiembrie, Beyonce va lansa noul videoclip pentru piesa „ Video Phone ”, o colaborare cu Lady GaGa. Premiera va avea loc pe MTV.

Varianta „Extended remix” realizata impreuna cu GaGa va fi inclusa pe o editie Deluxe a albumului „I Am...Sasha Fierce”, programat sa apara pe 23 noiembrie 2009 .

Si asta nu este tot. Pe langa acest clip, Beyonce mai pregateste un DVD live , intitulat „I Am...Yours An Intimate Performance At Wynn Las Vegas”, care va avea premiera tot pe 23, luna aceasta. Material a fost inregistrat in timpul unui concert pe care artista l-a sustinut la inceputul lui august la Encore Theatru Wynn din Las Vegas. Show-ul a fost sold-out.

Acest concert transpus pe DVD include 30 de melodii de pe cele trei albume solo ale lui Beyonce plus piesele inregistrate impreuna cu Destiny`s Child. Discul are ca bonus si filmari din culise.

De curand, revista Billboard a desemnat-o pe Beyonce, „The Woman of the Year”, in timp ce la ceremonia de decernare a premiilor MTV Video Music, videoclipul artistei, „Single Ladies (Put a Ring On It)”, a fost desemnat „Video of the Year”.

Beyonce - single ladies (put a ring on it)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea