Showbiz

#jay-z #beyonce knowles #euro #logodna #inel #monden #r&b #alte-genuri #hip hop

Beyonce, inel de logodna de 3 milioane de euro

Rapperul Jay-Z i-a facut cadou sotiei sale, Beyonce Knowles , un inel de logodna de 18 carate, in valoare de 3.1 milioane de euro.

Cele 2 staruri din lumea muzicala si-au unit destinele in secret in luna aprilie, Beyonce avand grija sa nu poarte inelul atunci cand este fotografiata, conform Telegraph Online.

Se pare insa ca artista nu a fost suficient de precauta, astfel ca niste fotografii cu ea si inelul au fost surprinse de aparatele paparazzi-lor, saptamana trecuta, in timpul unei vacante pe care Beyonce a petrecut-o cu sora ei, Solange, la Miami.

Conform zvonurilor, se pare ca Jay-Z, care a avut anul trecut un venit anual de 51 milioane de euro, ar fi cumparat inelul de la Lorraine Schwartz, un designer de bijuterii din New York, foarte apreciat de vedetele de la Hollywood.

Bijuterii din Londra sunt de parere ca piatra de pe inelul vedetei ar fi rara si ar proveni din Africa de Sud sau Sierra Leone.

Rapperul Jay-Z, in varsta de 38 ani, castiga atat de mult nu numai din concertele sustinute si din albumele vandute, cat si din afacerile sale proprii, care presupun un hotel si o linie vestimentara .

Desi este recunoscut pentru atractia spre lucrurile ostentative, Jay-Z este apreciat si pentru operele sale de caritate, primand recent un premiu la gala UN Global Leadership din New York.

Anul acesta, rapperul a concertat pentru prima data la festivalul Glastonbury .


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea