Showbiz

#mama #copil #beyonce #monden #r&b #alte-genuri

Beyonce inca nu e pregatita sa devina mama


Beyonce nu are de gand sa devina mama in viitorul apropiat. Artista se pare ca a fost marcata de nasterea fiului surorii sale, Solange, la a carui nastere a si asistat.

“Nu ma grabesc sa am copii. Lucrez foarte mult si nu sunt inca pregatita”, a declarat artista. Vedeta spune ca a plans la nasterea nepotului sau. “Nu pot sa ca noi, ca fiinte umane avem puterea sa cream o alta fiinta class ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/ class ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/ umana " title="umana">umana " title="umana">umana . Este dificil. E mult de munca si trebuie sa fii gata sa fii responsabil pentru cealalat fiinta umana”, a mai adaugat Beyonce.

Pe plan muzical, Beyonce se pregateste sa-si lanseze un nou material discografic. Este vorba despre un dublu album ce poarta titlul “I Am Sasha Fierce”. De pe acest material au fost lansate doua single-uri ("If I Were a Boy" si "Single Ladies (Put a Ring on It)"), pentru care au fost filmate deja si videoclipuri.

Pe “'I Am Sasha Fierce” fanii vor avea posibilitatea sa asculte rezultatul colaborarii dintre Beyonce si Justin Timberlake. Lansarea albumului este programata sa aiba loc pe 18 noiembrie.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea