Showbiz

#beyonce #campioana #nominalizari #premii #grammy #2010

Beyonce - campioana nominalizarilor la premiile Grammy 2010

Beyonce este artista cu cele mai multe nominalizari la editia din 2010 a premiilor Grammy, potrivit  grammy.com. Nominalizarile au fost anuntate pe 2 decembrie .

Beyonce a fost nominalizata la nu mai putin de zece categorii , fiind urmata de tanara vedeta de muzica country Taylor Swift, cu opt nominalizari.

Astfel, Beyonce are sanse sa castige la urmatoarele categorii: Record Of The Year, Album Of The Year, Song of The Year, Best Female Pop Vocal Performance , Best Female R&B Vocal Performance , Best Traditional R&B Vocal Performance, Best R&B Song, Best Contemporary R&B Album, Best Rap/Sung Collaboration, Best Song Written For Motion Picture, Television Or Other Visual Media.

In topul nominalizatilor urmeaza Black Eyed Peas, Maxwell si Kanye West cu cate sase nominalizari. Lady Gaga, artista care in ultimul an a avut nu mai putin de 5 single-uri de succes, are sanse si ea la Grammy-uri, fiind nominalizata la cinci categorii. Tot cinci nominalizari au primit si David Guetta si Jay-Z.

Cea de-a 52-a editie a premiilor Grammy va avea loc pe data de 31 ianuarie la Staples Center din Los Angeles.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea