Showbiz

#alte-genuri #beyonce #saritura #scena #brate #public #concert #rihanna #lil wayne

Beyonce are apucaturi de rockerita (VIDEO)

Beyonce a demonstrat ca poate fi ceva mai mult decat o diva R&B. Asemeni unei rockerite, Beyonce s-a aruncat de pe scena direct pe bratele fanilor veniti sa o sustina la concertul din 16 noiembrie de la Arena O2 din Londra. 

Beyonce nu a mai tinut cont de tinuta total nepotrivita pentru crowd surfing (o rochie scurta cu paiete) si s-a lasat purtata pe bratele fanilor in timp ce canta melodia “Halo”,  fara sa se teama ca ar putea fi scapata pe jos de vreun fan mai glumet. 

Pe pagina sa de Twitter, Solange Knowles , sora cantaretei, nota: “Cate vedete pop stiti ca fac crowd surfing si izbutesc sa cante notele perfect?”

In ultima vreme mai multe personaje din lumea muzicii s-au legat intr-un mod sau altul de muzica rock . Astfel, Lil Wayne, de altfel, un rapper inrait, a anuntat ca isi va lansa primul album rock din cariera in luna decembrie.
 
De asemenea, Rihanna a cantat zilele trecute pe aceeasi scena cu Nuno Bettencourt, chitaristul trupei hard rock Extreme. Cantareata din Barbados chiar ar fi vrut ca “Rated R”, noul ei disc, sa fie un album de heavy metal , insa din pacate a fost impiedicata de casa ei de discuri.
 
Urmareste mai jos scena in care Beyonce este purtata pe bratele fanilor:
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea