Showbiz

#lady gaga #tokio hotel #beyonce #2009 #mtv europe music awards #premii #castigatori #rock #alte-genuri #dance #pop #hip hop

Beyonce a castigat 3 premii la MTV Europe Music Awards

Beyonce a fost vedeta incontestabila a premiilor MTV Europe Music Awards 2009. In cadrul evenimentului desfasurat ieri seara la Berlin, Beyonce a fost premiata la nu mai putin de trei categorii: BEST Video, Best Song si Best Female.

In timp ce primea premiul pentru cel mai bun videoclip, cel al melodiei “Single Ladies (Put A Ring On It)”Beyonce a tinut un scurt discurs in care i-a multumit sotului ei, Jay-Z.

Dupa ani intregi in care a evitat sa confirme sau nu faptul ca este casatorita cu Jay-Z, vedeta a pus punctul pe i: “Exista o singura persoana carei vreau sa-i multumesc si aceea este Jay, pentru ca a pus inelul acolo” (n.r.- joc de cuvinte legat de refrenul piesei “Single Ladies Put A Ring On It”).
 
Premiile MTV Europe Music Awards 2009 au fost prezentate de Katy Perry, iar printre artistii care au sustinut recitaluri live s-au numarat: U2, Tokio Hotel, Shakira, Foo Fighters si Beyonce.

Iata mai jos lista completa a castigatorilor celei de-a 25-a editii a MTV Europe Music Awards:

Best VideoBeyonce - "Single Ladies"
 
Best Live Act U2
 
Best Urban Act Jay-Z
 
Best Rock Green Day
 
Best Song Beyonce- "Halo"
 
Best AlternativePlacebo
 
Best New Act Lady GaGa
 
Best Male Eminem
 
Best FemaleBeyonce
 
Best UK & Ireland Act -  Pixie Lott
 
best european act - maNga
 
Best Group Tokio Hotel

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea