Showbiz

#rnb #beyonce #muzica

Beyonce a cantat pentru o fetita bolnava de leucemie

In cadrul unui concert din Sydney, Australia, Beyonce a cantat piesa "Halo" unei fetite bolnave de leucemie pe care a invitat-o pe scena, informeaza presa internationala.

Beyonce a adaptat versurile celebrei piese astfel incat sa se potriveasca situatiei fanei sale: Chelsea I can see your halo, I pray you won’t fade away . Publicul a fost vizibil impresionat de acest gest si a fredonat impreuna cu artista.

Beyonce a mai facut saptamana aceasta un gest asemanator in cadrul galei de decernare a premiilor MTV VMA 2009 cand a chemat-o pe scena pe Taylor Swift ca sa-si termine discursul de multumire dupa castigarea premiului best female video.

Artista in varsta de 28 de ani a devenit celebra o data cu grupul Destiny's Child din care a facut parte pana in 2003. Anul acesta, Beyonce a fost nominalizata la patru categorii MTV european music awards ( MTV EMA ).

Beyonce - Crazy In Love

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea