Showbiz

#sua #beverly hills chihuahu #box office

Beverly Hills Chihuahu - lider in box office-ul american

Film...beverly hills chihuahua s-a clasat pe primul loc in box office -ul american, in prima saptamana de la lansare, dupa ce a incasat 29 milioane de dolari.

Filmul este o combinatie intre comedie si aventura si ii are in distributie pe actorii Drew Barrymore, Salma Hayek, Andy Garcia si Jamie Lee Curtis. Filmul prezinta povestea lui Chloe, o catelusa care locuieste intr-un cartier luxos din Los Angeles si care se rataceste in Mexic.

Thriller-ul Eagle Eye, cu Shia LaBeouf si Michelle Monaghan in rolurile principale, a coborat pe locul al doilea, in a doua saptamana de la lansare, dupa ce a obtinut incasari de 17,7 milioane de dolari.

Comedia romantica Nick and Norah's Infinite Playlist s-a situat locul al treilea in box office-ul nord-american, cu incasari de 12 milioane de dolari.

Pe pozitia a patra, cu incasari de 7,4 milioane de dolari, se situeaza comedia romantica Nights in Rodanthe, cu Richard Gere si Diane Lane, urmat de western-ul Appaloosa pe a 5-a, cu incasari de 5 milioane de dolari. Filmul ii are in distributie pe Ed Harris, Jeremy Irons, Viggo Mortensen si Renee Zellweger.

Intreg box office-ul nord-american

  1. Beverly Hills Chihuahua - 29 mil
  2. Eagle Eye - 17.7 mil
  3. Nick and Norah's Infinite Playlist – 12 mil
  4. Nights in Rodanthe - 7.36 mil
  5. Appaloosa - 5.01 mil
  6. Lakeview Terrace - 4.5 mil
  7. Burn After Reading - 4.08 mil
  8. Fireproof - 4.07 mil
  9. An American Carol - 3.81 mil
  10. Religulous - 3.5 mil

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului Beverly Hills Chihuahua

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea