Showbiz

BEST Film Festival la Brasov

BEST Film Festival este un festival-concurs de film de scurt metraj , deschis pentru aplicare atat studentilor si absolventilor ( maxim doi ani de la absolvire ), cat si liceenilor.

Aflat la a doua editie, BEST Film Festival isi propune sa promoveze tinerele talente romanesti din domeniul cinematografiei prin punerea la dispozitie a doua categorii de inscriere: film de scurt metraj si film realizat cu telefonul mobil, nefiind impusa nici o tematica . Prin acestea se depasesc barierele restrictionarii tehnice si se incurajeaza realizarea unor creatii artistice, originale.

Festivalul cuprinde 2 categorii principale

I. Sectiunea de Film de scurt metraj /animatie - maxim 30`.Se admit orice tehnici de filmare, procedee artistice si efecte.

II. Sectiunea de Film facut cu telefonul mobil sau aparatul foto - maxim 5`.

Tematica filmelor este libera.

Participantii vor inscrie lucrarile in preselectia concursului (maxim 2 pentru secţiunea I si/sau maxim 3 pentru sectiunea II) pana pe data de 15 Martie.

Pentru informatii suplimentare se poate accesa site-ul www.BESTbrasov.ro/filmfestival.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea