Showbiz

#valentine #premii #oscar #benjamin button #curious case #box office

Benjamin Button - nici Oscarul, nici primul loc in box office

Filmul the curious case of benjamin button, castigator a trei premii Oscar pentru cele mai bune decoruri, machiaj si efecte speciale , nu a reusit sa treaca de horror-ul my bloody valentine 3d in box office-ul romanesc, facandu-si astfel intrarea pe pozitia a doua.

The Curious Case of Benjamin Button ne prezinta povestea unui barbat (Brad Pitt) care se naste sub forma unui om batran, intinerind pe masura ce inainteaza in varsta, pentru a sfarsi ca un bebelus. Filmul este inspirat dintr-o povestire a lui F. Scott Fitzgerald, care, la randul lui, a fost inspirat de o remarca a lui Mark Twain : "ce pacat ca cea mai buna parte a vietii vine la inceput, iar cea mai rea la sfarsit..."

Pe pozitia a treia in clasamentul autohton coboara comedia The Pink Panther 2, cu Steve Martin in rolul inspectorului Clouseau, urmata de alta comedie, Bride Wars, de data aceasta cu mirese interpretate de actritele Kate Hudson si Anne Hathaway.

Pe locul cinci isi face aparitia thriller-ul Punisher: War Zone, cu Ray Stevenson in rolul principal.

Intreg box office-ul romanesc

  1. My Bloody Valentine 3D
  2. The Curious Case of Benjamin Button
  3. The Pink Panther 2
  4. Bride Wars
  5. Punisher: War Zone
  6. New in Town
  7. Twilight
  8. Valkyrie
  9. Bolt
  10. Underworld: Rise of the Lycans

Urmareste trailerul filmului The Curious Case of Benjamin Button

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea