Showbiz

#benicio del toro #actor #hollywood #monden

Benicio del Toro - dezvirginat la 13 ani

a povestit pentru revista Playboy cum si-a pierdut virginitatea pe cand avea doar 13 ani, anunta femalefirst.co.uk.

Starul din Guerilla, in varsta de 42 ani, a marturisit ca a devenit interesat de sexul opus inca de cand era un tanc , tocmai de aceea nu i se pare asa o mare chestie faptul ca s-a culcat cu o femeie la o varsta atat de frageda.

„Imi amintesc ca imi placeau fetele de la gradinita din Puerto Rico , pe cand aveam doar 3-4 ani”, a spus Benicio pentru Playboy.

„Aveam vreo 13 ani cand mi-am pierdut virginitatea si aceasta `prima data` a presupus o situatie destul de tensionata. Imi doream de mult sa se intample, probabil d-aia. Eram in casa cu o tipa pe care nu o stiam demult. Ea era mai mare decat mine si o mai facuse. Nu a mers totul perfect, dar m-am descurcat destul de bine pana la urma. Asteptam sa se intample de ceva timp”
, a mai spus artistul.

Benicio a filmat, cu doi ani in urma, o scena de amor cu Halle Berry pentru pelicula „Things We Lost in the Fire”. Actorul a marturisit ca a fost un cadru greu de tras.

„Era complet absorbita de rol, lucru pe care trebuie sa-l respecti de altfel. Chestia asta pe mine ma cam stresa. Am inteles ca a spus la un moment dat ca eram foarte comic pe platourile de filmare. Probabil ca vroiam doar sa destind un pic atmosfera facand glume ca sa putem trece odata peste scena aia. Eram stresat si asa m-am gandit eu ca pot sa mai calmez spiritele”, a completat Benicio del Toro pentru Playboy.

Urmareste trailer-ul filmului The Wolfman (2010) cu Benicio del Toro in rol principal:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea