Showbiz

#ben affleck #gone baby gone #cinema

Ben Affleck va produce "Blade"

Actorul Ben Affleck va aduna din nou echipa cu care a colaborat la Gone , pentru a aduce pe ecrane adaptarea unui alt bestseller despre crime.  

a achizitionat drepturile de ecranizare a romanului de debut al scriitorului Marcus Sakey, "The Blade Itself", pe care Ben Affleck il va produce impreuna cu Sean Bailey. Cei doi au mai colaborat si la Gone Baby Gone, pelicula regizata chiar de Affleck si care s-a bucurat de un succes considerabil atat din partea criticilor, cat si a publicului.

Scenariul adaptat va fi semnat de Aaron Stockard, care a mai scris si Gone Baby Gone impreuna cu Affleck.

Blade spune povestea a doi prieteni din copilarie, care si-au construit o reputatie de baieti rai prin comiterea de mici delicte in adolescenta, inainte de a porni pe drumuri diferite in viata. Cativa ani mai tarziu, cand cei doi se reintalnesc, unul din ei va fi obligat sa decida cat de departe este dispus sa mearga pentru a ascunde secretele trecutului. Romanul a fost considerat de revista Esquire drept unul dintre primele cinci ale lui 2007.

Trailer Gone Baby Gone


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea