Showbiz

#comedie #film #baywatch

Baywatch - transformat in comedie

In curand, pe marile ecrane vom vedea o versiune a celebrului serial cu salvamari, Baywatch, informeaza aceshowbiz.com.

Filmul, bazat pe serialul TV din anii '90, va fi transformat in comedie. Studiourile de productie Paramount l-au angajat pe Jeremy Garelick sa realizeze scenariul pentru acest nou proiect, scris initial de Jay Scherick si David Ronn. Scenariul realizat de cei doi era insa potrivit pentru un film de actiune .

"Am simtit ca scriu scenariul pentru "Stripes" sau " Police Academy ", comediile cu care am crescut si pe care le-am iubit cu totii", a declarat scenaristul Jeremy Garelick. Pe langa realizarea scenariului, Garelick isi va face si debutul in regie cu acest proiect.

In 2004, producatorii de la DreamWorks anuntau si ei ca au planuri de reinviere a celebrului serial, iar Eli Roth urma sa fie regizorul acestei pelicule. Proiectul insa nu s-a materializat si a ramas in custodia celor de la Paramount.

Filmul se concentreaza mai mult pe latura comica a evenimentelor. Pelicula ii infatiseaza pe doi tineri, care nu pareau sa devina niciodata salvamari.

Serialul TV Baywatch a fost difuzat in perioada 1989- 1999, ai a fost urmat si de un spin-off, Baywatch: Hawaii. Cu David Hasselhoff , filmul a devenit celebru si pentru aparitiile feminine spectaculoase: Pamela Anderson si Yasmine Bleeth.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea