Showbiz

#nominalizari #oscar #heath ledger #cavalerul negru #2011 #the dark knight #batman

Batman revine pe marile ecrane in 2011

Producatorul executiv Michael Uslan – care a lucrat la toate cele sase productii de cand regizorul Tim Burton a reinviat in 1989 – a confirmat ca noul sequel se afla "pe drum", dar a refuzat sa ofere mai multe detalii, scrie FemaleFirst.

Uslan a declarat pentru The Courier Post: “E unul dintre acele proiecte in care, daca v-as spune, ar trebui sa va omor.”
care au avut o a treia parte excelenta cunoasteti? In acelasi timp, vorbind despre mai bun decat primul. Nici la acest capitol nu cred ca exista prea multe de succes.”

Intre timp, . Actorul Heath Ledger, interpretul rolului Joker in film, a primit o nominalizare pentru "cel mai bun actor in rol secundar", dupa ce a castigat deja post-mortem un Glob de Aur pentru prestatia sa din filmul lui Christopher Nolan.

The Dark Knight a incasat in toata lumea aproape 1 miliard de dolari , aflandu-se deja pe pozitia a patra in topul incasarilor din toate timpurile.

Urmareste trailerul filmului The Dark Knight

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea