Showbiz

#monden #inchisoare #amenintare #violenta #agresiune #caz #nevinovat #acuzatie #proces #rihanna #chris brown #r&b #alte-genuri #hip hop

Batausul Rihannei a pledat nevinovat

Chris Brown a pledat nevinovat in procesul in care este acuzat de vatamare corporala si de amenintari cu moartea . Artistul a avut ieri infatisarea la Tribunalul din Los Angeles.

Rapper-ul in varsta de 19 ani a ajuns la tribunal cu avocatul sau, Mark Geragos, si cu mama sa, care l-a sustinut din sala.
Desi au asteptat mai bine de o ora ca artistul sa inceapa pledoaria, jurnalistii n-au prea inteles ce a spus acesta, avand in vedere ca vorbea atat de incet, incat multi au crezut ca nici nu a raspuns intrebarilor puse de judecatoarea Patricia Schnegg.

Totul a inceput acum 2 luni cand Chris Brown a fost acuzat ca a batut-o grav pe iubita sa, Rihanna. In plus, in urma conflictului cu artista R&B in varsta de 21 ani, Brown a fost acuzat ca a amenintat-o cu moartea pe aceasta.

Rapper-ul va trebui sa se prezinte la urmatoarea infatisare pe 29 aprilie. Daca va fi gasit vinovat, Chris Brown risca 5 ani de inchisoare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea