Showbiz

#dance #paris hilton #monden #prieten #concurs #reality show #adversar #bataie #psihiatru #marea britanie

Bataie si crize de nervi de dragul lui Paris Hilton

Lucrurile par s-o fi luat razna in casa " Paris Hilton `s British Best Friend". A fost nevoie de interventia unui psihiatru pentru a evita ca doua concurente sa nu se omoare intre ele, potrivit angryape.com. 

In cadrul reality show-ului "Paris Hilton`s British Best Friend", mostenitoarea a lantului hotelier Hilton urmareste sa-si gaseasca cel mai bun prieten britanic. Pentru aceasta, concurentii inscrisi in cursa pentru cel mai loial confident al lui Paris trebuie sa evite sa fie eliminati din competitie. Se pare insa, ca doua dintre concurente au luat aceasta cerinta mult prea in serios, ajungand sa se bata.

Potrivit cotidianului „The Sun”, Emma Beard si Kat McKenzie s-au potolit numai in momentul in care a intervenit psihiatrul sa le desparta din incaierare.

„Cele doua au tipat una la cealalta pana la 4 dimineata”, a marturisit o sursa. „Faceau spume la gura pur si simplu. Organizatorii au fost nevoiti sa cheme un psihiatru pentru a incerca sa le calmeze”, a adaugat aceasta pentru aceeasi publicatie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea