Showbiz

#pop #michael jackson #roman #viata #rockstar

Bataie pe romanul nelansat al lui Michael Jackson

Desi s-au scurs mai bine de 2 luni de la moartea lui Michael Jackson, numele sau inca mai starneste dispute. Editorii de carte din New York se lupta pentru a obtine drepturile de autor asupra unui roman scris de Michael Jackson, informeaza pr-inside.com.

Nu se stie cand anume a scris Michael aceasta carte, cert este ca ea infatiseaza povestea vietii unui star rock care se lupta cu faima si banii pe care i-a castigat de pe urma muzicii sale. Potrivit unei surse citate de Essence.com, cartea, care nu are niciun titlu, ar fi inspirata chiar din cariera superstarului.

Un apropiat de-a lui Michael spune ca artistul a conceptualizat povestea si personajele, pentru ca mai apoi sa lucreze cu un colaborator pe partea epica precum si la ilustratiile care insotesc romanul.

In urma cu doua zile, cu ocazia galei MTV Video Music Awards a avut loc premiera trailerului documentarului This Is It, film ce prezinta imagini cu ultimele repetii ale lui Michael Jackson.
 
Documentarul este realizat din peste 100 de ore de filmari de la repetitiile pentru turneul This Is It, care trebuia sa inceapa la Londra. Columbia Pictures a platit 60 de milioane de dolari pentru cele 100 de ore de material. Documentarul This Is It urmeaza sa ruleze pe marile ecrane din toata lumea incepand cu 28 octombrie.
 
Urmareste trailerul documentarului This Is It


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea