Showbiz

#monden #scandal #kanye west #declaratie #barack obama #magar #hip hop

Barack Obama l-a facut “magar” pe Kanye West

Comportamentul aberant al lui Kanye West de la gala MTV Video Music Awards 2009 l-a deranjat pana si pe liderul de la Casa Alba, informeaza TMZ.com.
 
In timpul pauzei unui interviu pentru CNBC Barack Obama a afirmat: "Gestul lui a fost total deplasat. Este un magar ".

Declaratia sa a ajuns din greseala direct pe Twitter, luni, fiind postata de Terry Moran, reporterul ABC. Acesta nu si-a data seama ca aceasta informatie nu trebuie sa fie cunoscuta de publicul larg.
 
Greseala lui Moran le-a dat mari batai de cap sefilor sai care au fost nevoiti sa-si ceara scuze oficial pentru gafa.

Kanye West a fost pe 13 septembrie protagonistul unei scene care a starnit indignarea opiniei publice din intreaga lume. In timpul ceremoniilor MTV Video Music Awards desfasurate la New York el a intrerupt discursul cantaretei Taylor Swift, sustinand ca premiul pe care aceasta tocmai il castigase ii apartinea de fapt lui Beyonce.

Ulterior, artistul a incercat sa-si spele pacatele postand de doua ori pe blogul sau personal mesaje prin care regreta incidentul de duminica seara. De asemenea, West a fost invitatul editiei din 14 septembrie al show-ului lui Jay Leno, unde si-a cerut din nou scuze pentru incidentul de la gala premiilor MTV.
 
Urmareste mai jos inregistrarea video in care presedintele Obama il face "magar" pe Kanye West 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea