Showbiz

#decembrie #sala palatului #craciun #muzica #concert #rock #pop #stefan banica jr

Banica Jr. rasplateste fanii: 2 concerte in plus de Craciun

Biletele pentru „Concertul Extraordinar de Craciun” al carismaticului cantaret Stefan Banica Jr ., programat pe 18, 19, 20 si 21 decembrie , s-au epuizat.

Avand in vedere ca fanii artistului sunt in numar din ce in ce mai mare, la cererea acestora si pentru a impaca pe toata lumea, organizatorii au reusit sa inchirieze Sala Palatului pentru inca 2 zile, adica 16 si 17 decembrie. S-au pus deja in vanzare biletele pentru spectacolele bonus ce vor avea loc in aceste zile.

Tichetele se gasesc la Sala Palatului, Teatrul National, Teatrul Nottara , Magazinul Muzica, reteaua magazinelor Diverta, reteaua Carrefour, statiile de metrou Unirii 2 si online, pe eventim.ro, blt.ro, biletedelatati.ro, ticketpoint.ro, vreaubilet.ro.

 

Spectacolele sustinute de Stefan Banica Jr. in ajunul Craciunului au devenit deja o traditie pe scena muzicala bucuresteana. Acesta sustine aceste recitaluri de sarbatori de cativa ani buni si de fiecare data cu casa inchisa . De la un an la altul numarul concertelor sustinute cu ocazia Craciunului au crescut simtitor. Astfel, daca in 2004 Stefan Banica Jr. sustinea 3 concerte intitulate sugestiv “Doar o data-i Craciunul”, in 2007 acesta a reusit performanta de a evolua in nu mai putin de 6 concerte.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea