Showbiz

#rock

Bandidos au filmat noul clip in Cetatea Brasovului

Trupa Bandidos a terminat filmarile pentru videoclipul „Atunci cand esti tanar”, cel de-al 3-lea single extras de pe albumul „Nu-mi dai scapare”.

Clipul a fost turnat in curtea Cetatii Brasovului, in mijlocul careia un furnicar de oameni au dansat si s-au distrat pe ritmurile melodiei „Atunci cand esti tanar”.

Cavaleri din trecutul indepartat, arabi si multa voie buna la Cetatea Brasovului

Scenariul clipulul este unul mai mult decat inedit si il prezinta pe actorul Ovidiu Popa in rolul unui cavaler picat in mijlocul petrecerii direct din veacul sau indepartat, pe Mihai Scarlat si echipa sa dansand si facand tot felul de giumbuslucuri, pe Catalin Ciolan (campion la motocross) ambaland motorul si facand ture printre petrecareti, pe Ciprian Pascal in rolul unui arab si pe 2 copii mici fredonand intr-una refrenul piesei.

Ca nebunia sa fie generala, spre finalul filmarilor, regizorii clipului Dan Cojocaru si Mihai Calangiu, au hotarat ca e nevoie de cat mai multa animatie si au chemat pe toti cei prezenti sa se alature pentru a crea o atmosfera cat mai vesela.

“Atunci cand esti tanar” este cel de-al treilea single promovat de pe albumul de debut al baietilor de la Bandidos, “Nu-mi dai scapare”.

Materialul discografic „Nu-mi dai scapare” a fost realizat in colaborare cu Media Pro Muisc si contine 10 piese ritmate cat si melodii lente, „de corazon”. Astfel ca piese ca „Un pas”, „Sambata seara”, „O zi fara tine”, „Bandidos para siempre” sau „Atunci cand esti tanar” sunt doar cateva dintre argumentele cu care cei de la Bandidos vor sa demostreze publicului ca ritmul latino este mai energic si mai viu ca oricand.

Bandidos, prima trupa pop-rock- latino din tara

Bandidos este o trupa incadrata intr-un segment muzical ce nu are inca reprezentanti la ora actuala: pop-rock-latino. Membrii trupei vin cu o experienta solida avand in vedere ca 4 din cei 5 au facut parte din celebra trupa Bosquito .

Trupa Bandidos ar trebui sa fie un exemplu pentru celalalte formatii autohtone avand in vedere faptul ca singuri si-au compus orchestra, au produs propiul album, au realizat singuri videoclipul si chiar scenariul. Acestia au avut ocazia sa interpreteze live in concerte si chiar in emisiuni pe posturi tv cu rating ridicat.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea