Showbiz

#bryan singer #prisoners #premiera #roamania #film #salvation #terminator #batman #max payne #mark wahlberg #christian bale

Bale si Wahlberg - detectivul si tamplarul in "Prisoners"

Max Payne si Batman, adica Mark Wahlberg si Christian Bale , vor juca intr-un nou thriller intitulat Prisoners , scrie FemaleFirst.

Christian Bale, pe care il vom putea vedea pe marile ecrane romanesti incepand cu 5 iunie in filmul Terminator Salvation: The Future Begins, va interpreta rolul unui detectiv frustrat dintr-un mic orasel, care isi petrece noptile alaturi de “vedetele” dubioase din imprejurimi.

Mark Wahlberg va interpreta rolul unui barbat templar credincios, care vrea sa isi faca singur dreptate dupa ce fiica sa si prietea ei sunt rapite.

El il prinde pe presupusul rapitor si il tortureaza in incercarea disperata de a afla ce a facut cu victimele. Personajul interpretat de Wahlberg este convins ca fetele sunt inca in viata.

Desi inca nu s-a anunat official, regizorul filmului Valkyrie - Bryan Singer – este incantat de realizarea acestei pelicule. Acesta a declarat ca se simte mandru sa regizeze un film dupa un scenariu de Aaron Guzikowski.

"Nu stiu inca, dar sunt foarte intrigat. Este un scenariu excelent si mi-ar placea sa colaborez cu Mark Wahlberg", a declarat regizorul.

Urmareste trailerul filmului Terminator Salvation: The Future Begins, din 5 iunie in Romania




Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea