Showbiz

#dance #morandi #randi #mtv europe music awards #decernare #muzica #. marius moga

Baietii de la Morandi si-au ales tinuta pentru MTV Europe Music Awards


Desi nu au strans suficiente voturi pentru a se califica in finala, Randi si Marius Moga, aflati de 4 zile la Liverpool, asteapta cu nerabdare decernarea premiilor MTV Europe Music. Marele eveniment muzical va avea loc pe 6 noiembrie, incepand cu ora 22.00 si va fii transmis in direct pe postul muzical MTV.

Transmisia pentru Bucuresti se va deschide la ora 21.00, intr-un studio in care vor comenta VJ Oana si Catalin Maruta.

"Premiile MTV sunt foarte importante pentru industria muzicala si ma bucur ca am fost invitat sa comentez cateva aparitii sau momente cheie de la MTV Europe Music Awards, pentru ca in felul asta voi avea senzatia ca ma aflu la Liverpool", a declarat Catalin Maruta pentru MTV.

Atat Randi cat si Moga sunt foarte entuziasmati de ideea de a participa la aceasta gala si chiar au fost la cumparaturi pentru a avea tinuta ideala pe scena premiilor European Music. Astfel, Randi a ales un look punk chic, in timp ce colegul sau de trupa, Moga, a optat pentru un stil elegant-sport.

Cei care s-au calificat in cursa „Europe`s Favorite” sunt Emre Aydin din Turcia , Dima Bilan - Rusia, Finley- Italia, Leona Lewis - Marea Britanie si Shiri Maimon din Israel, conform mtv.ro .

Castigatorul va fi numit joi, in cadrul galei MTV Europe Music Awards loc ce se va desfasura la Liverpool.



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea