Showbiz

#pop #backstreet boys #howie dorough #album

Backstreet Boys, ocupati cu proiecte solo si de grup

In timp ce  Howie Dorough si A.J.McLean isi continua proiectele solo, grupul Backstreet Boys a inceput munca la cel de-al 6-lea album de studio.

 „A.J. este aproape gata cu albumul sau”, a marturisit Dorough intr-un interviu pentru billboard.com, in timp ce propriul sau material este inca in procesul de creatie. 

In schimb, Howie a dat cateva detalii cu privire la viitorul sau album. Materialul va avea influente latino, si va fi produs de Jon Secada si George Noriega (care a mai lucrat cu starurile latino Shakira, Jennifer Lopez si Ricky Martin).

Noul album al lui Howie, o combinatie  intre muzica pop americana si originile latine ale artistului  

„Este un loc de intalnire intre muzica pop americana si originile mele latine. Va fi deosebit, un amestec interesant” a mai spus artistul. 

Intre timp, Backstreet Boys au inceput deja lucrul la albumul ce urmeaza precedenta incercare, LP-ul  „ Unbreakable ”.

 

Backstreet Boys este o trupa pop multi laureata a premiilor Grammy. Backstreet Boys a fost primul grup masculin lansat de mogulul Lou Pearlman. Trupa a avut 13 single-uri in Top Billboard Hot 100 si au vandut aproximativ 100 milioane de discuri, cea mai buna performanta realizata vreodata de o trupa masculina. 2 dintre albumele scoase de ei, „Millenium” si „Backstreet Boys” au fost incluse pe locul 13, respectiv 27 in topul 150 Best Selling Albums.

Backstreet Boys la maturitate  

Dupa o pauza de cativa ani, trupa s-a intors in 2005 cu un nou sound, sustinut de fragmente instrumentale si influentat mai mult de pop rock . Cei 4 membrii ai trupei, Nick Carter, Howie Dorough, Brian Littrell si A.J. McLean sunt hotarati sa mearga mai departe ca trupa. Kevin Richardson a parasit grupul in 2006, fiind hotarat sa-si indrepte atentia mai mult spre familie, acesta nu a fost sub nicio forma convins de ceilalti membri ai trupei, sa revina ca solist.  

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea