Showbiz

#revelion #romania #backstreet boys #concert #dance #pop

Backstreet Boys fac Revelionul in Romania?

Trupa Backstreet Boys se afla la un pas de a canta in Romania. Intr-un interviu acordat MTV Romania cu ocazia decernarii MTV Europe Music Awards 2009, ce a avut loc pe 5 noiembrie la Berlin, Nick Carter a declarat: “Howie este singurul care se impotriveste, dar exista sanse mari sa ajungem in Romania de Revelion”.

Nu este pentru prima oara cand se pune problema unui concert  Backstreet Boys in Romania. In iulie 2009, pe site-ul oficial Backstreet Boys se anuntase un concert la Bucuresti, pentru data de 28 noiembrie .
 
Ulterior, au aparut modificari in desfasurarea concertelor din cadrul turneului mondial “This Is Us”. Astfel concertul de la Bucuresti a fost inlocuit cu un show programat sa aiba loc intr-un oras din Germania.

Cu peste 100 de milioane de albume vandute, Backstreet Boys este una dintre cele mai populare trupe ale tuturor timpurilor. Printre marile succese ale trupei se numera melodii precum “We've Got It Goin' On”, "I'll Never Break Your Heart", "Quit Playing Games With My Heart", "I Want It That Way", " Show Me The Meaning of Being Lonely".

Urmareste mai jos videoclipul piesei “I’ll Never Break Your Heart”, unul dintre hiturile lansate de Backstreet Boys in anii ’90:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea