Showbiz

#european festival awards #b'estfest 2009 #nominalizare #dance #electro #pop #rock

B'Estfest a fost nominalizat la European Festival Awards

Editia din 2009 a festivalului B'Estfest a obtinut o nominalizare la categoria „Cel mai bun festival de marime mijlocie” in cadrul prestigioaselor premii European Festival Awards, informeaza Emagic. 
 
Distinctiile european festival awards premiaza munca si efortul celor implicati in organizarea festivalurilor europene de amploare din acest an, fiind un melanj inedit intre preferintele publicului amator de festivaluri si parerile obiective ale specialistilor din industria de evenimente.
 
Fanii festivalului vor putea vota pe site-ul oficial al competitiei pana pe 10 decembrie, data la care vor fi anuntate numele ce vor intra in finala programata sa aiba loc la inceputul anului viitor in Olanda.
 
Alaturi de B’Estfest, la aceeasi sectiune mai concureaza si alte festivaluri celebre printre care se numara Creamfields (Marea Britanie), Rock En Seine (Franta), Spirit of Burgas (Bulgaria), Provinssirock (Finlanda), Montreux Jazz Festival (Elvetia) sau Melt! Festival (Germania).
 
Finala concursului European Festival Awards va avea loc pe 13 ianuarie 2010 in cadrul ceremoniei de deschidere a conferintei Eurosonic Noorderslag 2010 la The Grand Theatre din Groningen, Olanda.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea