Showbiz

#romexpo #bucuresti #b'estfest 2009 #festival #abonamente #suplimentare #rock #dance #pop #electro

B’Estfest 2009: se dubleaza numarul abonamentelor

Dupa epuizarea primelor 5000 de abonamente si suplimentarea acestora cu inca 1000, B’Estfest vine cu o noua veste buna: numarul abonamentelor pentru editia de anul acesta se va dubla, informeaza organizatorii evenimentului.
 
Abonamentele sunt valabile pentru zilele 2,3 si 4 iulie. Noile abonamente au fost puse deja in vanzare in reteaua magazinelor Diverta si pe www.myticket.ro, putand fi achizitionate in continuare la pretul de 270 de lei.
 
De asemenea, abonamentele vor putea fi achizitionate si de la intrarea in spatiul de festival, pe 1 si 2 iulie, la pretul de 300 de lei. Alaturi de abonamente, biletele pentru Ziua Zero si biletele de o zi (130 lei pana pe 30 iunie ; 150 lei pe durata festivalului si la intrare), cele pentru AFTERSHOCK (100 lei si 150 lei, in functie de distanta fata de scena), sunt si ele disponibile pe www.myticket.ro si in Diverta.
 
Festivalul B'Estfest se va desfasura vara aceasta in perioada 1-5 iulie, la Romexpo, si ii va avea drept capete de afis pe The KillersMobySantana, Motorhead , OrbitalFranz Ferdinand si Manowar
 
Urmareste videoclipul piesei "Illegal", o colaborare inedita dintre Santana si Shakira
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea