Showbiz

#casatorie #divort #avril lavigne

Avril Lavigne divorteaza

Avril Lavigne a fost vazuta la o petrecere in compania unor barbati fara sa fie insotita de sotul sau, Deryck Whibley. Acest lucru a dus la concluzia ca vedeta este in pragul unui divort, informeaza aceshowbiz.com.

Zvonurile unui posibil divort al celor doi artisti exista de mai multe luni. De curand si ziarul New York Daily News sustine ca Avril Lavigne se afla in procesul de divort.

Aceste vesti au fost alimentate chiar de Avril Lavigne, care a fost vazuta in ultima vreme singura si in compania altor barbati. Vedeta a fost prezenta la mai multe petreceri, alaturi de barbati necunoscuti. Avril s-a distrat de minune si a dansat toata noaptea, insa nu cu sotul sau.

"Avril a vrut sa stea cat mai departe de sotul ei, Deryck Whibley, si sa aiba un week-end doar pentru ea", a declarat o sursa apropiata vedetrei pentru New York Daily News.

Reprezentatii celor doi nu au dat insa nicio declaratie oficiala.

In ultimele luni, stirea ca Avril Lavigne divorteaza a luat amploare. Vedeta a negat insa de fiecare data acest lucru. Avril Lavigne si Deryck Whibley s-au casatorit pe 15 iulie 2006.

Avril Lavigne - When You're Gone

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea