Showbiz

#vizualizari #you tube #girlfriend #skater punk #avril lavigne #rock

Avril Lavigne a incasat 1 milion de lire sterline pentru clipul "Girlfriend"

Cantareata Avril Lavigne a obtinut incasari de 1 milion de lire sterline, datorita videoclipului „ Girlfriend ”.

Clipul "Girlfriend" vizualizat de 100 milioane de ori  

Se pare ca videoclipul postat pe You Tube de solista canadiana i-a adus acesteia un cec de 1 milion de lire sterline, dupa ce materialul, ajuns pe acest site, a fost deschis de 100 milioane de ori.

 

„Dupa ce YouTube isi retine partea provenita din reclame, ramane un cec de 1 milion de lire pentru Avril”, a declarat presedintele Nettwerk Management, companie ce detine drepturile de autor asupra materialui.

„Si asta nu este totul. Profitul in spatiul digital poate ajunge la 300%, mult mai mult decat in cel fizic”, a incheiat acesta. 

Datorita succesului pe care il are in randul userilor, clipul „Girlfriend” a dobandit recordul de vizualizari pe You Tube, fiind deschsis de peste 93 milioane de ori.

 

Avril Lavigne este o cantareata de origine canadiana, recunoscuta mai ales pentru stilul „ skater punk ” adoptat, mai ales in melodii precum „Sk8er Boy”, desi in ultimii ani a afisat o atitudine mai feminina.

 

Primele sale 2 albume, „Let Go” (2002) si „Under My Skin” (2004) au ajuns pe locul 1 in multe tari in care au fost promovate. Cel mai recent album lansat de Avril se numeste „The Best Damn Thing” si este promovat de artista printr-un turneu international initiat pe 5 martie 2008 in Nordul Americii si Europa.

"Girlfriend", cel mai mare hit semnat Avril Lavigne  

„Girlfriend” este primul extras pe single de pe acest album si a devenit in scurt timp unul dintre cele mai mari hituri ale artistei in Statele Unite, Australia sau Marea Britanie.  

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea