Showbiz

#film #miliarde #incasari #avatar

Avatar - singurul film cu incasari de peste 2 miliarde $

Nici macar Mel Gibson nu a reusit sa detroneze Avatar din fruntea boxoffice -ului american. Filmul lui James Cameron a ocupat primul loc in clasamentul incasarilor de peste ocean pentru a saptea saptamana consecutiv.

Avatar a mai adus inca 30 de milioane de dolari saptamana trecuta, rotunjindu-si veniturile din State la aproape 595 de milioane de dolari. Pe langa faptul ca a batut recordul detinut timp de 12 ani de Titanic ca cel mai profitabil film din istorie, Avatar a devenit prima productie care a trecut de 2 miliarde de dolari obtinute din incasari.

Potrivit BoxOfficeMojo, Avatar a ajuns in a saptea saptamana de rulare in cinematografele din intreaga lume la 2,04 miliarde de dolari si s-ar putea sa depaseasca in scurt timp cele mai optimiste asteptari ale producatorilor, care prevazusera incasari de 2,2 miliarde.

Noul film cu Mel Gibson in rolul principal, The Edge of Darkness, a obtinut venituri de 17 milioane de dolari in primul weekend de rulare in SUA, clasandu-se pe treapta a doua a boxoffice-ului american, in timp ce comedia romantica When in Rome nu a reusit decat sa se pozitioneze pe locul al treilea cu incasari de 12 milioane de dolari.

Urmareste trailerul filmului The Edge of Darkness cu Mel Gibson:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea